Sunborn Catering

Myynti

Puh: 02 44 56 700
info@sunborncatering.com

Sunborn Catering

Yritysmyynti

Sunborn Catering

Turku

Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku
Puh: 02 44 56 700

Sunborn Catering

Vermo

Käyntiosoite: Majurinkuja, 02600 Espoo
Puh: 02 44 55 100

Sunborn Catering

Kulttuuritalo

Sturenkatu 4, 00510 Helsinki
Puh: 044 55 66 195

Sunborn Catering

Laskutusosoite

Sunborn Catering
PL 100
20101 TURKU

Sunborn Catering Team Members:

Juha Leinonen

Sunborn Catering, operatiivinen johtaja

Juha on Sunborn Cateringin operatiivinen johtaja sekä keittiö- ja ravintolatoimen johtamisen konkari. Juhalta löytyy tietotaitoa juhlien, tapahtumien ja tarjoilujen järjestämisestä, jota on karttunut muun muassa huippuristeilijöiltä ja hotelleista niin Yhdysvalloista, Välimeren alueelta kuin Kauko-Idästä.

Eri keittiökulttuurit tarjoavat monipuolisuutta ja rikkautta, jota hyödynnetään juhlatarjoilujen suunnittelussa. Juha panostaa innovatiiviseen, toimivaan ja joustavaan kokonaisuuteen. Laadukkaat, tuoreet raaka-aineet ja tinkimätön ote ruoan valmistukseen takaavat herkulliset tarjoilut jokaiseen juhlaan ja tilaisuuteen.

Sonja Laine

Sunborn Catering, myyntipäällikkö

Etsitkö tilaa? Kaipaatko tarjoiluehdotuksia? Vai kenties jotain muuta apua juhlasi tai tapahtumasi organisoinnissa? Sonjan raudanluja ammattitaito asiakaspalvelusta sekä tapahtumien järjestämisestä on käytettävissäsi.

Hän on toiminut Sunborn-konsernin myyntipalvelussa vuodesta -96 ja tuntee niin tilat kuin tapahtumajärjestelyt läpikotaisin. Sunborn Cateringillä Sonja vastaa sekä Logomo Kitchenin että Logomon tapahtumien catering-myynnistä ja varauksista.